Wie is Wendy?

Vanuit een passie voor mensen, bewegen en gezondheid!

Als verpleegkundige deed het delen van pijn, verdriet en verlies, maar ook van opluchting, kleine successen en genezing, me de kracht en schoonheid van mensen zien, voelen en ervaren. Alles wat je nodig hebt om sterker door het leven te gaan zit binnenin. Mensen versterken om zelf in te staan voor eigen welzijn en gezondheid ligt me nauw aan het hart.

Bewegen is een van de tools die het lichaam en de geest versterken en veerkrachtiger maken. Een aantal jaren terug maakte ik voor het eerst kennis met yoga. De helende en positieve impact van deze meditatieve vorm van bewegen hadden een grote impact op mijn lichaam, geest en levenspad! Yoga geeft je fysieke en mentale kracht! Ik voel me nu gelukkiger ook naast de mat!

Om te doen wat je graag doet is gezond zijn belangrijk. Het preventief inzetten om je gezondheid te verbeteren en te behouden is waar ik me in specialiseerde met een Master in de gezondheidsbevordering. Als gemotiveerde gezondheidscoach kijk ik er naar uit om samen te werken met mensen die zich graag inzetten om gezond door het leven te gaan.

Choose empowerment!

Inzetten op je gezondheid is de beste investering die je maken kan!

Expertises

01

Master of Science in de gezondheidsbevordering

02

Erkend tabakoloog

03

Yoga Teacher

04

Teacher ademhaling en breathwork

05

Hartcoherentie coach

06

Motivational interviewing en gedragsveranderingstechnieken

07

Verpleegkundige specialisatie spoedgevallen en intensieve zorgen

Op zoek naar motivatie en inspiratie?